Gmail gebruiken op uw Android-telefoon

Als u mail, contactpersonen en de agenda van Google Apps op uw Android wilt gebruiken, moeten u en uw gebruikers ieder het volgende doen:

1. Open het venster 'Accounts en synchronisatie-instellingen' op uw telefoon. Druk hiervoor in 'Contactpersonen' op Menu en tik op Accounts. U kunt dit ook rechtstreeks van uit de app Instellingen doen.

2. In het scherm 'Accounts en synchronisatie-instellingen' worden uw huidige synchronisatie-instellingen weergegeven, evenals een lijst van uw huidige accounts.
  3. Tik op Account toevoegen.
  4. Tik op Google om uw Google Apps-account toe te voegen.
  5. Tik op Aanmelden wanneer u om uw Google-account wordt gevraagd.
  6. Geef uw volledige e-mailadres van Google Apps op als uw gebruikersnaam en geef vervolgens uw wachtwoord op.
  7. Selecteer de services die u wilt synchroniseren.

Dat is alles. Nu kunt uw Google Apps gebruiken vanaf uw Android.

Klik als u klaar bent op Volgende om verder te gaan met de volgende stap.