We ondersteunen bij de ontwikkeling van je  website de meest recente versie, tot drie versies terug.

Momenteel is Internet Explorer 11 uit, dus ondersteunen we ook nog versies 9 en 10 van Internet Explorer.

Werk je nog met een oudere versie van Internet Explorer dan raden we je aan om een modernere versie te proberen.

Er zijn heel wat gratis alternatieven voor Internet Explorer die bovendien vaak sneller, veiliger of gebruiksvriendelijker zijn en waarop websites er net iets beter uitzien.

Enkele mogelijkhedenGoogle ChromeSafariMozilla Firefox

Zal alles exact hetzelfde worden getoond op elke browser?

Uiteraard streven we hiernaar maar helaas kunnen we dit niet garanderen.  Browsers doen voortdurend wijzigingen aan hun manier hoe ze een webpagina weergeven en daarom is het onmogelijk om dit ten allen tijde te garanderen.

We zorgen er wel voor dat onze HTML code correct wordt opgemaakt volgens de kwaliteitsrichtlijnen van het W3C, hierdoor verkleinen we het risico dat een webpagina anders getoond zal worden bij een browser update.