Eerst even dit...

In Google analytics is het nu mogelijk om dashboard rapporten op te maken en te delen.  Wij hebben er reeds enkele gemaakt voor jou zodat je deze makkelijk zelf kan invoegen in je Google analytics account.
Heb je nog geen Google analytics account? Haast je dan, maak er hier eentje aan en vraag je webmaster om dit te integreren in je website.

Hoe werkt het?

Open Google analytics en klik linksbovenaan op Dashboard > nieuw dashboard.  Kies dan voor 'importeren uit galerij'

Nu krijg je een extra scherm waar je kan zoeken op verschillende rapporten.  Geef bovenaan link 'steven@v-b.be' in en je krijgt rechts onze rapporten.
Klik op 'importeren' om het gewenste rapport toe te voegen aan jouw dashbaord.

Daarna krijg je onderstaand scherm.  Klik nu op 'maken'

Het gekozen rapport wordt nu aan je dashboard toegevoegd.  Hieronder een voorbeeld van het 'inbound verkeer'. Dit rapport van een van onze klanten geeft oa. een overzicht van alle inkomende verkeer, gesorteerd per bron.