Heb je het ook moeilijk om al je paswoorden te onthouden en zoek je een veilige oplossing om deze te bewaren?

Dan kunnen we 2 degelijke oplossingen aanbevelen die we zelf getest hebben en ook gebruiken.

Van beide programma's bestaan apps voor Apple en Android zodat je je paswoorden overal bij de hand hebt.

1. 1 password

Dit is een programma waarbij je 1 paswoord kiest en binnen een kluis (vault) al je paswoorden kan bewaren.

Het leuke is dat het programma niet alleen je paswoorden bewaard, maar je kan de gegevens via de plugins die voor elke browser bestaan automatisch laten invullen.

Zo hoef zelf niets over te typen en kan je toch snel en veilig inloggen.

Meer info over 1 password

2. Lastpass

Laspass is gelijkaardig aan 1 password en de werking is eveneens gelijkaardig.

Meer info over Lastpass