bit.ly is een service waarmee je een lange url kan inkorten.

Waarom een url inkorten?

Een lange url inkorten is niet alleen handig om het alleen maar korten te maken voor je bezoeker maar het geeft je ook belangrijke inzichten omdat je via de statistieken perfect kan te weten komen hoeveel er geklikt is op welke link.

Maak een account aan bij bit.ly en installeer ook de browser extenties zodat je makkelijk en snel via je browser links kan inkorten.

Ga naar de website bit.ly