Vandaag de dag bevatten de meeste webpagina's Javascript, een scripting taal die loopt in je webbrowser (Internet Explorer, Google Chrome,...). Javascript maakt bepaalde functionaliteiten mogelijk op een webpagina en indien deze wordt geblokkeerd kunnen er bepaalde functionaliteiten niet goed meer werken. Onderstaande website kan je helpen om de problemen met Javascript op te lossen voor de 5 meest gebruikte webbrowsers.

http://enable-javascript.com