Indien je geactiveerd bent op onze Shared Linux server en je e-mail adressen door ons worden gehost kan je je e-mails lezen & beantwoorden via internet.

Hoe werkt het?

Surf naar webmail.uwdomein.be (vervang 'uwdomein' door uw eigen domeinnaam)

Geef hier je e-mail adres in en het paswoord van je e-mail adres.  Indien je klikt op inloggen kom je terecht op je 'inbox'.
Hier kan je al je e-mails lezen en beantwoorden.  Je kan ook een nieuwe e-mail opmaken en verzenden.

LET OP: je kan hier alleen de e-mails lezen die niet gedownload zijn naar je e-mail programma(Outlook,..).