Als je een webpagina vertaald dan wordt er een ander NodeID gemaakt van je pagina maar de 2 talen worden wel aan mekaar gelinkt.  Als de bezoeker van taal wisselt wordt dan de andere taal weergegeven van deze pagina.

Hoe ga je te werk?

Login in je CMS en klik naar de pagina die je wenst te vertalen. Daar kan je klikken op 'vertalen of translate'

Je zal nu alle talen zien die beschikbaar zijn en als er nog geen andere taal aanwezig is kan je klikken op 'vertaling toevoegen'. In onderstaande geval is er al een vertaling aanwezig en kan je klikken op 'bewerken'.

Nadat je op 'vertaling toevoegen' heb geklikt wordt er een kopij genomen van de originele taal en worden alle elementen overgenomen van de hoofdtaal (beelden,teksten,...) Je kan deze elementen nu bewerken en vertalen.

LET OP: indien je op de vertaling dynamische zaken aanpast (bijv: Call 2 action, tesimonials) dan dien je deze eerst te vertalen via de inhoud en dan terug toe te voegen in de juiste taal.