Een aantal van onze klanten hebben op hun toonbank een Ipad geplaatst om klanten de mogelijkheid te bieden om in te schrijven op hun nieuwsbrief.  De inschrijvingen komen dan automatisch terecht in MaxMail.  Je dient hierbij rekening te houden met de beveiliging van de Ipad.

Om je Ipad te beveiligen heb je een aantal mogelijkheden:

1. Een slot bevestigen aan de achterkant van de Ipad
http://www.secumate.nl/product/tablet-secumate/anti-diefstal-kabel-voor-tablet.htm

2. Een case voor de Ipad met slot
Op onderstaande website zijn er heel wat olossingen te vinden (stands, slots, cases,...)
http://www.maclocks.com

Je kan ook op de Apple Store heel wat stands bakijken en dit eventueel combineren met een slot