Om te weten te komen wat de beste sleutelwoorden zijn om te gebruiken in de inhoud van je website kan je 2 methodes gebruiken die beide gratis zijn:

1.Google zoekwoordplanner

De Google zoekwoord planner kan je gebruiken indien je een Google Adwords account hebt. Deze kan je hier gratis te registreren.

STAP 1: surf naar de Google Adwords

Klik op Hulpprogramma's en analyse en klik dan op 'zoekwoord planner' en geef een woord in dat Google een idee geeft in welke richting je wil zoeken.
In dit geval zoeken we naar 'opticien leuven':

STAP 2: Selecteer de juiste zoekwoordengroep om de sleutelwoorden te bekijken

Hieronder zie je een lijst van de verschillende zoekwoorden groepen en de algemene statistieken.  Als je klikt op bvb. brillen zal je alle onderliggende zoekwoorden zien en de maandelijkse zoekopdrachten.

2.Google zoeken

De 2de en meest eenvoudige manier om een idee te krijgen van de meest gezochte woorden is gewoon een zoekwoord intypen in Google zoeken.
Op die manier krijg je heel wat ideeën.

Google search

LET OP: je kan best een browser gebruiken waarbij de cookies zijn uitgeschakeld.  Google houdt namelijk via 'cookies' je zoekresultaten bij en dat kan een vertekend beeld geven.  Het kan dus zijn dat jouw zoekresultaten er anders uit zien dan een andere gebruiker, hou hier rekening mee.

Wil je weten hoe je best de gekozen sleutelwoorden integreert in je website?  Contacteer ons