Om grote bestanden te verzenden naar ons kan je 2 gratis tools gebruiken:

1. Dropbox

Dropbox is een tool waarmee je 2 GB gratis kan opladen.  Je kan tevens een Dropbox schijf toevoegen aan je folderstructuur op je computer zodat je de bestanden die je wenst door te sturen enkel hoeft te plaatsen in je Dropbox folder op je computer.
Om een map te delen met ons dien je rechts te klikken op de map en dan te klikken op 'deel deze map'.  Je kan de map delen met het e-mail adres 'steven@v-b.be'.
Wij kunnen dan deze map zien in onze Dropbox en de bestanden downloaden.

Meer info: www.dropbox.com

2. We transfer

We transfer werkt iets anders dan Dropbox.  Je dient enkel te surfen naar www.wetranfer.com.  Op deze pagina dien je enkel je bestanden op te laden, enkele gegevens in te geven en op 'tranfer' te klikken.  Het is iets makkelijker om mee te starten omdat je niets hoeft te installeren.

Meer info: www.wetransfer.com