Je browser houdt een log(geschiedenis) bij van de websites die jij bezoekt.  Het voordeel hiervan is dat de websites sneller laden maar een nadeel kan zijn dat je niet de laatste versie ziet van de website.

Om steeds de laatste versie van je website te kunnen bekijken(bijv. na een aanpassing van ons) kan je best de browsergeschiedenis verwijderen.

Browsergeschiedenis verwijderen in Internet Explorer

Ga hiervoor naar instellingen in Internet Explorer en klik op 'internetopties'

Klik nu bij het onderdeel Browsergeschiedenis op 'verwijderen'

Zorg dat 'tijdelijke internetbestanden' is aangevinkt en klik op 'verwijderen'

Bij Google Crhome, Mozilla Firefox en Safari dien je ook naar instellingen te gaan om je browsergeschiedenis te verwijderen.