Als beheerder van G Suite heb je recht op ondersteuning van Google.  Hiervoor dien je in te loggen op je beheerderspaneel.

Hoe inloggen als beheerder?

Om in te loggen in Google apps dien je te surfen naar www.google.be en in te loggen in Gmail waar je je e-mails kan lezen.
Klik aan de rechterzijde op het tandwieltje en dan op 'dit domein beheren'

Daarna klik je op 'ondersteuning'

Aan de rechterzijde zie je de contactgegevens staan zodat je contact kan opnemen met Google. vergeet niet je pincode door te geven.