Online foto's bewerken

Canva.com

Canva gebruiken we zelf regelmatig omdat het zoveel mogelijkheden heeft en hel makkelijk werkt.  Het leuke is dat er zelf handige templates voorzien zijn om bijv. een Facebook cover te maken.  Geen gedoe dus met formaten.

Website Canava

Pixlr Express

Met Pixlr Express kan je snel online je foto's bewerken.  Superhandig als je een foto snel wil resizen, aanpassen en je kan zelfs leuke effecten op je foto's toepassen.

Ga naar Pixlr Express

Naast Pixlr Express kan je ook andere versies van Pixlr gebruiken, check even op de website van Pixlr

Tools zoals fotor en Picmonkey zijn ook erg handig.

Als je de juiste foto's wil maken voor Facebook is Facebook timeline slider superhandig.

Veel foto's in 1 keer verschalen met Image resizer?

Met Image resizer kan je via je  verkenner is 1 keer verschillende foto's herschalen naar het gewenste formaat.

Image resizer (voor windows)

Klik hier om te downloaden

Iresize (voor Mac)

Klik hier om te downloaden