Antispam instellingen

Het controlepaneel heeft standaard de basic spamfilters geactiveerd om je te beschermen tegen ongewenste e-mail. Indien je denkt dat je hierdoor sommige e-mails niet ontvangt, kan je de antispam instellingen wijzigen.

Volg deze stappen in het controlepaneel om de spamfilters te deactiveren / activeren:

1. Ga naar “Mijn producten” > “E-mail Hosting” > Klik op de knop “Beheer e-mail” rechts van jouw domeinnaam.
  2. Kies in het menu links voor “Anti-spam instellingen” (zie afbeelding onderaan dit artikel).
  3. Wijzig jouw instellingen naar wens en bevestig met “Instellingen opslaan”.

antispam instellingen