Cache wissen in Opera

Cache verwijderen Opera

1. Klik linksbovenaan op het Opera logo.
  2. Kies daarna Settings (Alt+p)
  3. Scroll naar Privacy  and Security
  4. Klk op Clear Browsing data.  Er verschijnt nu een pop-op scherm.
  5. Kies het tabblad Basic
  6. Kies over welke periode  (Time Range) u de cache bestanden wilt verwijderen.
  7. Zet alleen het vinkje aan bij Cached images and files
  8. Klik daarna op de knop Clear Data.

Cache verwijderen Opera - oude versie

1. Klik bovenaan in de menubalk op het opera menu , Opera logo.
  2. Kies daarna Settings (Alt+p)
  3. Scroll naar Privacy  and Security
  4. Klk op Clear Browsing data.  Er verschijnt nu een pop-op scherm.
  5. Kies over welke periode u de cache bestanden wilt verwijderen.
  6. Selecteer het vinkje bij Cached images and files ( Opgeslagen afbeeldingen en bestanden)
  7. Klik daarna op de knop Clear Browsing Data.
opera cache legen browser history

opera cache legen clear browsing data