Component Picture & Text

Met het potlood icoon kan je de afbeelding wijzigen:

Het is aangeraden om de Picture Title en Alt tag toe te voegen voor SEO optimalisatie. Het mag 2 keer hetzelfde woord of tekstje zijn.

Met het potlood icoon bij de tekst kan je natuurlijk de tekst wijzigen en ook de title en de button:

Door gebruik te maken van dit icoon  kan je de kolom met de afbeelding en de kolom met de tekst wijzigen.
In het voorbeeld hieronder staan beide kolommen op 6 van 12 breed. Dus elk de halve breedte van de pagina, maar je zou kunnen schuiven met de blauwe bolletjes om die verhouding zich anders te laten gedragen.