Cookiebot account aanmaken

Om de cookies te scannen die aanwezig zijn op je website gebruiken we Cookiebot
Via de gratis account kunnen we wij een rapport aanvragen van de cookies en dit rapport kan dan als basis dienen om te integreren in de privacy pagina van je website.

STAP 1: Surf naar Cookiebot en maak een account aan. Er zal een e-mail worden verzonden naar je e-mail adres met een unieke registratiekey.

STAP 2: Kopieer de registratiekey uit je e-mail:

Plak deze registratiekey in je Cookiebot account en klik op ' submit'

STAP 3: Klik op 'settings' en op het + -teken naar 'domain name'

Geef je domeinnaam in en klik op 'save'. Cookiebot zal nu je website scannen op cookies.  Geef ons een seintje als je deze stappen hebt uitgevoerd.

STAP 4: activeer je Premium subscription via 'My acount'
De premium account heb je nodig indien je meer dan 100 subpagina's hebt in je website en/of indien we de Cookiebanner moeten kunnen aanpassen naar jouw wensen (tekst/kleur,...)