Google maps op je website

Om Google maps op je website te integreren hebben we een API key nodig. Deze API key kan je opvragen via de website van Google Maps Platform.

Ga naar Google Maps Platform

Ga naar de Google Maps Platform om je API key aan te vragen.
Hier kan je je Google maps API key aanvragen die wij dienen te integreren in de Google maps module.

Check deze handleiding

👉 Als dit gelukt is geef je ons de API key door die we kunnen gebruiken om de Google map te laten werken op je website.