Hoe ga ik naar een (onzichtbare) pagina?

Het antwoord op bovenstaande vraag lijkt heel eenvoudig, maar toch is het dat niet.

Als je in het Sitemanager-dashboard naar een bepaalde pagina wil gaan om deze na te kijken of aan te passen, dan zou je dit intuïtief waarschijnlijk als volgt doen:

Door in de website-navigatiebalk te klikken op bv.  Over ons als je naar de pagina Over ons wil gaan.

Een efficiëntere manier is om via de dashboard-navigatie naar de juiste pagina te gaan:

Het is immers enkel op deze manier dat je toegang hebt tot onzichtbare en niet-gepubliceerde pagina's.
Een onzichtbare pagina is een pagina die niet is opgenomen in de menu-navigatie van de website, bv. de privacypagina. Een niet-gepubliceerde pagina is een pagina die niet gepubliceerd wordt op je live site.

In de onderstaande video leggen we bovenstaande nog uitgebreider uit: