Voeg nieuwe gebruiker toe in MailerLite

Hoe gebruiker toevoegen in MailerLite?

Je kan zoveel gebruikers toevoegen in MailerLite als je wil. Hierdoor kan je met meerdere teamgenoten werken aan een e-mailmarketingcampagne.

Verschillende gebruikerstypes

Je kan kiezen uit verschillende types van users:

1. Administrator: Meest complete user. Heeft volledige toegang tot het account. Kan alle acties uitvoeren, inclusief het exporteren van abonnees, raadplegen en aanpassen van facturatie-instellingen, aanmaken en verwijderen van andere gebruikers.
  2. Manager: Idem als administrator, met enige verschil dat hij geen abonnees kan exporteren, geen toegang heeft tot het facturatiegedeelte en geen users kan creƫren of deleten.
  3. Viewer: kan enkel rapporten raadplegen.
  4. Accountant: heeft enkel toegang tot het facturatie-gedeelte.
  5. Custom user: heeft enkel die permissies die jij aanduidt. Je kan een custom user met andere woorden volledig zelf 'samenstellen'.

Hoe een nieuwe user toevoegen?

Om een nieuwe gebruiker toe te voegen aan je account dien je de volgende stappen te doorlopen:

1. Ga naar het hoofd drop-down menu in de linkerbovenhoek en klik op Users
  2. Klik op Add new user (voeg nieuwe gebruiker toe).
  3. In het veld Email address typ je het e-mailadres van de nieuwe gebruiker die je wil toevoegen.
  4. Vink het vakje uit voor Require to change the password every 60 days. Het vakje moet m.a.w. leeg zijn.
  5. Je kiest het User type (zie hierboven: Administrator, Manager, ...) .
  6. Klik ten slotte op Invite user to join (Nodig nieuwe gebruiker uit).
  7. De gebruiker die je hebt uitgenodigd zal een automatische mail ontvangen. De uitnodiging blijft t.e.m. er op Accept invitation wordt geklikt.