Hoe kan ik content editeren

Nadat je bent ingelogd in je Sitemanager site, kan je starten met content editeren.

Je surft eerst naar de gewenste pagina en dan kan je op verschillende plaatsen klikken om te starten met editeren. Zoals in de afbeelding hieronder bij de rode cirkels:

Als je op een van deze iconen klikt zal er aan de rechterzijde van je scherm een venster openen waarin de te editeren onderdelen zullen staan.

Om content te editeren moet je vaak eerst nog op de button 'Edit content' klikken:

Dit opent opnieuw aan de rechterzijde de te editeren onderdelen zoals in de afbeelding hieronder. Je kan dit scherm steeds sluiten door op de X in de linkerbovenhoek te klikken. Als je iets hebt gewijzigd moet je wel eerst links onderaan op de groene 'Save' knop klikken.

Je kan ook onderdelen toevoegen op de pagina door op het + icoon te klikken:

Vergeet ook weer achteraf niet te Saven onderaan de pagina.

De wijziging zal nog niet live staan, tenzij je de pagina publiceert