Hoe verwijder ik mailboxen en e-mailadressen?

Verwijder een mailbox en e-mailadres

1. Volg deze stappen op het controlepaneel:
  2. Ga naar “Mijn producten” > “E-mailhosting” > Klik op “Beheren” naast het domein waarvoor je een mailbox wilt verwijderen.
  3. Selecteer “Mailboxen” in het menu aan de linkerkant.
  4. Hier zal je een lijst zien van al je mailboxen. Zoek deze die je niet meer nodig hebt. Klik op de “X”-knop om ze te verwijderen.

Een alias e-mailadres verwijderen

• Basic mailbox
  • Exchange
Volg deze stappen op het controlepaneel:
1. Ga naar “Mijn producten” > “E-mailhosting” > Klik op “Beheren” naast het domein waarvoor je een alias wilt verwijderen.
2. Selecteer “Aliassen” in het menu aan de linkerkant.
3. Hier krijg je een lijst te zien van al je aliassen. Zoek deze die je niet meer nodig hebt. Klik op de “X”-knop om hem te verwijderen.
Hoe verwijder je een contact voor een Exchange mailbox
Volg deze stappen op het controlepaneel:
  1. Ga naar “Mijn producten” > “E-mailhosting” > klik op “Beheren” naast het domein waarvoor je een contact wilt verwijderen.
  2. Klik op Contacten aan de linkerkant.
  3. Zoek het contact dat je wilt verwijderen en klik op de “X”-knop.