Importeer een back-up (.pst bestand) in Outlook

Heb je een back-up (export) van je mailbox gemaakt in een .pst-bestand, dan kan je dat makkelijk importeren in Outlook.

Outlook logo

Volg deze stappen in Outlook 2013:

1. Via de navigatiebalk bovenaan links ga je naar “Bestand” > “Openen” en kies voor “Importeren / exporteren” in het menu (zie afbeelding).
  2. Kies “Gegevens uit een ander programma of bestand importeren” en ga verder.
  3. Kies voor “Outlook gegevensbestand (.pst)” en ga verder.
  4. Kies voor “Bladeren”, selecteer je back-up bestand en ga verder.
  5. Importeer het volledige bestand, of klik het open via het pijltje en selecteer de mappen/gegevens die je wil importeren. Bv. enkel je inbox en agenda.
  6. Klik op “Voltooien” om te importeren en controleer nadien.