Inhoud publiceren

Wanneer je aanpassingen doet in Sitemanager dan worden deze nog niet meteen getoond op je live site! Dat gebeurt pas wanneer je op de button Publish klikt in de rechter bovenhoek:

Het is dus belangrijk dat je niet vergeet om op deze button te klikken van zodra je een of meerdere aanpassingen hebt uitgevoerd!

Publish een pagina of hele site

Als je op Publish drukt in de rechter bovenhoek dan verschijnt het volgende venster:

Ik stond - toen ik op Publish klikte - op de homepage. Sitemanager gaat er dan vanuit dat ik deze pagina heb aangepast. Indien ik inderdaad enkel aan deze pagina heb gewerkt, dan kan ik klikken op de blauwe button Publish. Enkel de homepage wordt dan bijgewerkt op de live site.

Als je een andere pagina of de hele website wil bijwerken, dan klik je op het pijltje achter de voorgestelde pagina:

Je kan dan selecteren welke pagina('s) je wil publiceren:

Of je kan klikken op Select all om de hele website bij te werken:

Deze laatste actie is aangeraden als je op meerdere pagina's aanpassingen hebt doorgevoerd. Zo ben je zeker dat al je aanpassingen getoond worden op je live site ;-)