Instagram feed connecteren

Instagram feed connecteren

Wil je op je website een Instagram feed weergeven?  Activeer dan de Instagram module binnen Sitemanager en volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar het Dashboard van Sitemanager
2. Klik onder Settings op General Settings:

3. Ga naar het tabblad Integrations:

4. Staat bij Instagram disconnect? Klik hier dan op en ga vervolgens naar stap 5. Staat er Connect? Ga dan meteen naar stap 5.

5. Open een nieuw tabblad en surf naar Instagram:

6. Log in met je bedrijfsaccount op Instagram (of het account waarvan je de Instagram-posts op je website wil laten verschijnen)
7. Ga vervolgens terug naar het tabblad van Sitemanager en klik bij Instagramintegratie op connect. 

8. Bevestig de melding.
9. Ga vervolgens naar je project (via Dashboard, edit project) en check op je homepage of de Instagramfeed van jouw gekozen Instagramaccount zichtbaar is. Als alles goed is gegaan, zou je het volgende beeld moeten zien (uiteraard met de posts van jouw account en niet die van Vector Bross 😉):


10. Publiceer je website.

Krijg je jouw feed ondanks bovenstaande stappen niet te zien? Stuur een mailtje naar onze helpdesk (help@v-b.be). 
Bij de lancering van je website werkte de integratie tussen je Sitemanager website en Instagram zoals het hoort. Hoe komt het dan dat dit plots niet meer werkt?
Dit heeft te maken met upgrades die Instagram om de zoveel tijd uitvoert. Hierdoor veranderen codes en loopt de connectie met je Sitemanagersite spaak. Het kan dus zijn dat je bovenstaande stappen in de toekomst nog eens zal moeten uitvoeren.

    • Related Articles

    • Instagram business account instellen

      Om je social media posts te kunnen integreren in je website dien je een Instagram business account te hebben en moet deze Instagram account gekoppeld zijn aan je Facebook pagina. Daarnaast heb je met een Instagram business account ook de mogelijkheid ...