Maak een back-up/export van je mailbox in Outlook voor Mac

Exporteer de gegevens van je mailbox uit Outlook voor Mac om een back-up te maken.
Met een back-up kan je nadien ook
mails en agenda’s importeren op een andere computer.

Outlook op een Windows computer? Gebruik onze handleiding voor Outlook op Windows.

Outlook voor Mac 2016

Volg deze stappen in Outlook voor Mac 2016:
  1. Via de navigatiebalk bovenaan links ga je naar “Bestand” > “Exporteren”.
  2. Selecteer de items je wil exporteren of wil back-uppen en klik op “Doorgaan”.
  3. Kies de locatie naar waar je het bestand wil exporteren en klik op “Bewaar”.
  4. Klik op “Voltooien” om af te ronden.

Outlook voor Mac 2011

Volg deze stappen in Outlook voor Mac 2011:

1. Via de navigatiebalk bovenaan ga je naar “Hulpmiddelen” en klik op “Exporteren”.
  2. Selecteer de items je wil exporteren of wil back-uppen en ga verder.
  3. Kies of je de bestanden na de export wil verwijderen of niet. Wij raden aan om ze niet te verwijderen. Ga daarna verder.
  4. Kies de locatie naar waar je het bestand wil exporteren en klik op “Bewaar”.
  5. Klik op “Voltooien” om af te ronden.
  6. Optioneel: Importeer een back-up van je mailbox