Mailchimp account aanmaken

Maak een account aan op MailChimp

• Klik onderaan op 'Get Started!
  • Activeer je account
  • Vervolgens zal je in je mailbox een bevestigingsmail ontvangen. Open deze mail en klik op 'Activate Account'. Heb je geen mail gekregen? Check dan even je spamfolder.

• Op de pagina die vervolgens opent zal je moeten bevestigen dat je geen robot bent.

• Vervolgens zal je al je gegevens moeten invullen, zoals je naam, je website en informatie over je zaak.

Verifieer je e-mailadres

• Vooraleer je MailChimp kan beginnen gebruiken, moet je je e-mailadres verifiëren om zeker te zijn dat het jouw e-mailadres is. Zorg dat je ingelogd bent en ga naar https://us10.admin.mailchimp.com/account/domains/
  • Klik onder 'E-mails' op 'Verify Domain'.

• Vul je e-mailadres in en klik op 'Send Verification E-mail'.
  • Je zal nu in je mailbox een verificatiemail krijgen. Je kan in deze e-mail klikken op de link.
  • Je e-mailadres is nu geverifieerd. Je bent nu helemaal klaar om mailtje te beginnen sturen met MailChimp.