Pagina-instellingen

Overzicht instellingen

In SiteManager kan je de volgende instellingen van een pagina wijzigen:
  1. Basis-instellingen:
    1. Naam pagina: De naam die bovenaan in de navigatiebalk van je site verschijnt.
    2. SEO title: Lees er hier alles over.
    3. SEO description: Lees er hier alles over.
    4. Url: Het adres van je pagina: bv. https://www.v-b.be/instellingen-van-een-pagina-component/.
  2. Geavanceerde instellingen:
    1. Zichtbaar in navigatiebalk: Je kan kiezen of je pagina al dan niet in het navigatiemenu verschijnt:
    2. Gepubliceerd op live site: Je kan ervoor kiezen om de pagina wel of niet te laten zien op jouw live site.
    3. Geïndexeerd: Zoekrobots zoals Google nemen de pagina op in de zoekresultaten.
    4. Follow: Zoekrobots mogen de links in de pagina volgen.
    5. Canonical url: Als je pagina's hebt met gelijkaardige inhoud kan je instellen welke van deze pagina's Google moet opnemen in haar zoekresultaten.
  3. Pagina kopiëren: In dit artikel leer je hoe je dit doet.
De vetgedrukte instellingen zijn de belangrijkste. Zorg er daarom voor dat deze instellingen altijd (correct) zijn ingevuld!

Instellingen aanpassen

Hoe je de instellingen kan aanpassen, zie je in de volgende video: