Pop-up verschijnt niet (volledig)

Pop-up verschijnt niet volledig

Als je jouw pop-up hebt ingesteld via Sitemanager, maar de pop-up verschijnt niet volledig op je gepubliceerde website, kijk dan het volgende na:

1. Ga naar de Pop-up Modal Builder op je site en klik op het potloodje achteraan om deze te bewerken:

2. Check de instellingen van iedere kolomblok (New Column). Klik hiervoor op 'Edit column items':

Het is belangrijk dat je de instellingen checkt voor iedere kolomblok (New Column). Vaak zullen er twee kolommen zijn: eentje voor een afbeelding, de andere voor de bijhorende tekst.
3. Klik achteraan op het tandwieltje:

4. Je ziet nu 4 oogjes i.p.v. 1:

Het is belangrijk dat de ogen NIET doorstreept zijn. Zo ziet het eruit als er wel ogen doorstreept zijn:

Dit betekent dat de bijhorende kolom onzichtbaar is. Om de kolom zichtbaar te maken, klik je op het oog zodat de streep erdoor verdwijnt.

Pop-up verschijnt helemaal niet

Is er niets van je pop-up te zien, dan is de kans groot dat de hele component op onzichtbaar staat:

Je kan deze component zichtbaar maken door achteraan op de drie puntjes te klikken en vervolgens op 'Unhide component'.