Privacy-disclaimer voor je website

Om in orde te zijn met de GDPR wetgeving is het belangrijk om een Privacy & disclaimer te integreren in je website. Deze beide links zullen we in de footer (onderaan) plaatsen van je website.

Hierbij de link naar een standaard template voor de Privacy & Disclaimer van je website:

In de privacy staat een stukje van de cookies, dit gedeelte zullen wij voor jou in orde brengen.

Belangrijk!

Deze template kan niet integraal overgenomen worden door ons maar is een startpunt van waaruit je zelf zo'n document kan opstellen.  Het is raadzaam om dit juridisch te laten checken voor jouw bedrijf.

Klik hier om meer te weten te komen over de GDPR wetgeving.