Privacy-disclaimer voor je website

Om in orde te zijn met de GDPR wetgeving is het belangrijk om een Privacy & Disclaimer te integreren in je website. We zullen zowel naar je Privacybeleid als naar de Disclaimer een link plaatsen. Deze zetten we in de footer (onderaan) van je website.

Je kan je baseren op de volgende templates voor het aanmaken van je eigen Privacy & Disclaimer:
  1. Disclaimer + Privacy - Nederlandstalige versie
  2. Privacy - Engelstalige versie
  3. Disclaimer - Engelstalige versie

In de privacy staat een stukje over cookies, dit gedeelte zullen wij voor jou in orde brengen.

Belangrijk!

Deze template kan niet integraal overgenomen worden door ons maar is een startpunt van waaruit je zelf zo'n document kan opstellen.  Het is raadzaam om dit juridisch te laten checken voor jouw bedrijf.

Klik hier om meer te weten te komen over de GDPR wetgeving.