DNS records instellen voor je Sitemanager website

Om je Sitemanager website LIVE te zetten moeten er 2 DNS records ingesteld te worden in het DNS controlepaneel.
Indien wij je domeinnaam in beheer hebben doen wij dit uiteraard. Indien je domeinnaam via een externe partner in beheer is dien je onderstaande DNS records te laten aanpassen:

AAAA-record leegmaken

Maak AAAA-record leeg.

A-record in te stellen:

refer *.yourdomain.com to IP address 185.86.17.50
refer yourdomain.com to IP address 185.86.17.50
Voorbeeld:
Sitemanager DNS records

CNAME record in te stellen:

refer www.yourdomain.com to destination dns.sitemn.gr
Voorbeeld:
Sitemanager DNS records

LET OP: het kan tot 24u. duren vooral deze wijzigingen effectief aangepast zijn.