Toegang verlenen tot Google Mijn Bedrijf

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Dankzij een Google Mijn Bedrijf profiel kan je ervoor zorgen dat mensen meer informatie over je zaak te zien krijgen als ze je opzoeken in Google (foto's, adres, openingsuren, telefoon, reviews, ...)
Bekijk alle voordelen en functies in dit blogartikel!

Toegang verlenen

Om inzicht te krijgen in de statistieken en/of je bedrijfspagina aan te passen, dien je ons toegang te verlenen tot je account.

1. Ga naar https://www.google.com/intl/nl_be/business/
  2. Klik op 'inloggen' en vul je gegevens in

Staat je locatie al in de lijst?

1. Klik op je locatie
  2. Navigeer naar 'Gebruikers'
  3. Als eigenaar kan je vervolgens gebruikers toevoegen
  4. Voeg google@v-b.be toe als beheerder

Staat je locatie nog niet in de lijst?

1. Klik op 'locatie toevoegen' > 'één locatie toevoegen'
  2. Vul de gegevens van je bedrijf in

Als iemand al een vermelding voor jouw bedrijf gemaakt heeft, dan zal je de naam van je bedrijf zien verschijnen in het lijstje en zal je de optie krijgen om toegang aan te vragen.