Wat zijn de responstijden?

Vector BROSS biedt support aan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 u.

Je kan ons mailen via help@v-b.be of bellen naar 016/36 35 34

Overzicht van de standaard responstijden volgens prioriteit

1. Critical: de website/applicatie is onbereikbaar. Het ticket zal binnen 4 werkuren worden behandeld op werkdagen.
  2. High: er is een grote impact op de website/applicatie. het ticket zal binnen 8 werkuren worden behandeld op werkdagen.
  3. Medium (standaard status): er is geen grote impact op je website/applicatie. Het ticket zal binnen 16 werkuren worden behandeld.
  4. Low: je hebt een vraag/opmerking zonder enige impact op de website/applicatie. het ticket zal binnen 48 werkuren worden behandeld.
Heb je vragen over onze support? Stuur ons een mailtje