Wat is een pagina component en welke componenten bestaan er?

Wat is een pagina component en welke componenten bestaan er?

Een pagina component is een sectie die kan toegevoegd worden aan een pagina door gebruik van een content management systeem (CMS).

Er bestaan verschillende soorten pagina componenten en er kunnen er altijd specifieke componenten ontwikkeld worden voor uw website.

Lees dit artikel om te weten hoe je moet starten een pagina te editeren.

Hieronder de lijst van de basis componenten die we bij Vector Bross aanbieden:
  1. Header with image
  2. Textbox
  3. FAQ
  4. Text + image
  5. Picture Gallery
  6. Blockquote
  7. Tiles picture
  8. Team members
  9. Testimonial slider
  1. Icon Box
  2. CTA buttons